Les “Pàgines grogues” encara sobreviuen?

A continuació veureu un vídeo que il·lustra com Google és una gran eina, sempre que la sàpiguis fer servir.

En aquest vídeo hem pogut veure com, Google ens ofereix moltíssima informació, fins i tot més de la que desitgem, en canvi, les pàgines grogues s’han focalitzat i els han informat de realment la informació que necessitàven. Considero que avui en dia aquest problema ja no es té, que la problemàtica que s’esta il·lustrant és passada.

Quan vam veure Google per primer cop, a part que hi havia menys entrades, i webs creades, les paraules que es feien servir a l’hora de la recerca eren molt més generals, ara bé, a mesura que han anat passant els anys, hi ha més informació a la xarxa, i tot i que per una banda és molt útil, un excès d’informació també ens pot estorbar per arribar realment al que ens interessa.

Les pàgines grogues són una eina molt més específica i focalitzada en la demanda que tenen els integrants del cotxe i és per això, que encara es fan servir. Les persones d’edat avançada, perquè no estan habituades a l’ús de l’ordinador, i les de mitjana edat, tant en poden fer la consulta online com en paper, ara bé, els que hem nascut amb el ratolí de l’ordinador sota la mà… quina opció escollim?

Doncs la resposta és Internet i… Google. Crec que en pocs anys les pàgines grogues es faran servir només si surten com a espai on trobar la informació que es demana a Google, ja que ell és el rei de la recerca. A més, segurament sorgiran nous webs on poder trobar la mateixa informació que es pot trobar a les pàgines grogues, així doncs, si bé no desapareixen, estic convençuda que perdran força a mesura que passin els anys. A aquest fet si s’hi suma l’hàbit de recerca a Google, ja fent servir les paraules “claus” encara reforça més aquesta afirmació.

Un punt afegit a favor de Google també és el ben considerada que està en l’opinió pública. Personalment mai he sentit cap comentari en contra de Google, és més, se’n parla, i molt bé, i tot això és gràcies a tots els serveis que ens ofereix: Gmail, GoogleMaps, GoogleNews, el buscador, i des de fa ben poc: GoogleWave, l’eina que crec que revolucionarà més el món Google.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: